Fenerbahçe'den Jesse Lingard bombası!

Ada basını, sezon sonunda Nottingham Forest ile sözleşmesi bitecek olan Jesse Lingard’la Fenerbahçe’nin yakından ilgilendiğini yazdı. Bu sezon 20 maçta 2 gol atan 30 yaşındaki orta alan oyuncusu 32 kez de İngiltere formasını giydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2023 Güncelleme 19 Nisan 2023, 06:58
Fenerbahçe’den Jesse Lingard bombası!

İÇİNDEKİLER

Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren, bir yandan da yeni sezonun transfer planlamasını yapan Fenerbahçe'de önemli isimler gündeme geliyor.

İngiliz basınına göre Sarı-Lacivertliler, İngiliz futbolunun yetenekli ama bir o kadar da sorunlu yıldızı Jesse Lingard'la ilgileniyor.

TAKIMDAN AYRILACAK
Ada'nın en saygın yayın organlarından biri olan Daily Mail, sezon sonunda Nottingham Forest ile sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncunun Sarı-Lacivertliler'in listesinde olduğunu yazdı.

Sezon başında Nottingham ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Lingard'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2022'de Manchester United'tan bedelsiz olarak ayrılan yıldız futbolcu 10 numara pozisyonunda ve her iki kanatta görev yapabiliyor.

Bu sezon 20 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans gösteren Lingard son dönemde futboluyla değil yaşadığı sorunlarla sürekli gündeme gelen bir isim.

İNGILTERE'DE TALİBİ AZ
32 kez İngiltere adına görev yapan tecrübeli yıldız kiralık olarak aacester, Brighton, Derby ve West Ham formalarını giyen Lingard'ın Premier Lig'den istediği sözleşmeyi bulmasının zor olduğu belirtiliyor. Bu nedenle Fener'in transferde şanslı olduğu gelen bilgiler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN