Bordo-mavililerden Slaven Bilic ile ön görüşme!

İlk geldiğimizde maddi durum daha kötüydü. Yine sorunlar vardaı ncak gereken adımları attık ve şampiyon olduk. Aynı süreci tekrar yaşıyoruz. Biz iyi bir kadro kraucağız. Yeni şampiyonluklar yaşayacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2023 Güncelleme 12 Nisan 2023, 07:03
Bordo-mavililerden Slaven Bilic ile ön görüşme!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un yeni Başkanı Ertuğrul Doğan A Spor'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonki şampiyonluğun ardından süreci iyi yönetemediklerini belirten Başkan Doğan, "5 yıldır bu işin içindeyim. 2018'de geldiğimizde de kulübün durumu iyi değildi. Kulübü ilk teslim aldığımızda daha ağır bütçe ve daha ağır bir senaryo vardı.

Gerekli adımları attık ve şampiyon olduk. Aynı süreci tekrar yaşıyoruz. Bir tane şampiyonluğu da son anda kaybettik.

O süreçten gerekli dersi aldık ve başarıya ulaştık. Şampiyonluk sonrası süreci iyi yönetemedik. Biz, hocalar, futbolcular hepimiz bocaladık.

Ama bu da bizim için bir tecrübe oldu. Bu süreç ile ilgili derslerimizi aldık ve ben hayatımda aynı hatayı iki defa yapmadım" ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan gelecekle ilgili ise umutlu konuştu: Ben bu problemlerin tamamını çözebilirim. Trabzonspor küçülecek diye bir şey yok. Biz iyi bir kadro ile yarışmacı bir takım kuracağız.

Yıldız oyuncu da alacağız. Yeni şampiyonluklar yaşayacağız. Trabzon sokaklarında büyüdüm. Taraftarın ne düşündüğünü iyi bilirim. " şeklinde konuştu.


SLAVEN BILIC İLE GÖRÜŞTÜK

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gündemdeki teknik direktörler hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in menajeri aracılığıyla görüşme yaptıklarını ifade eden Başkan Doğan,

"Bir hocaya 4-4.5 milyon Euro para vermem mümkün değil. Sergen hocamız konuşuldu ama şu anda takım çalıştırmak istemediğini söyledi.

Bilic ile menajeri aracılığıyla görüştüğümüz doğrudur. Onun dışında birçok isimle görüştük. İlerleme kaydettiğimiz isimler var.

Trabzonspor'u başarıya ulaştırabileceğine inandığımız, dinlediğimizde bu vizyonu gördüğümüz hocayı getireceğiz. Çok ciddi görüşmeler var. Her an bitebilir" diye konuştu.

.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN