Marek Hamsik ile yollar ayrılıyor

Trabzonspor’da Marek Hamsik ile yollar ayrılmak üzere. Bordo- Mavili kulüp ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Marek Hamsik futbol yaşantısına ülkesinde devam edecek. İşte Takvim Gazetesi'nde 7 Nisan tarihli sizler için derlediğimiz spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2023 Güncelleme 07 Nisan 2023, 06:58
Marek Hamsik ile yollar ayrılıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da bu sezon üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen istikrarı yakalayamayan Marek Hamsik'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bordo-Mavili kulübün sözleşme uzatma teklifi yapmayı düşünmediği tecrübeli oyuncunun sezon sonunda ülkesine dönerek futbol yaşantısına bir süre daha burada devam edip ardından kendi futbol akademisinde antrenörlük yapmaya başlamayı planlıyor. Ancak tecrübeli oyuncunun ligde kalan süre içerisinde de alabileceği maksimum süreyi almak istediği ve bu doğrultu da takım antrenmanlarının yanı sıra bireysel çalışmalara da öncelik vereceği öğrenildi.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARI
Marek Hamsik, Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğunda başrol oynayan futbolcuların başında geliyordu.

TRABZON'DA 5 İMZA

Fırtına'da dün imza günüydü. Genel Sekreter Kemal Ertürk ve Genel Sayman Sami Karaman'ın yer aldığı törende altyapıdan çıkan Çağan Yılmazer, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Muhammet Mustafa Pınarcı, Rüzgar Esen Bostan ve Oğuzhan Yılmaz 2.5 yıllık sözleşme imzaladılar.

CHELSEA LAMPARD'A EMANET
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine Frank Lampard'ın getirildiğini duyurdu. Lampard'ın sezon sonuna kadar takımı çalıştıracağı kaydedildi.


SÜLEYMAN CEBECİ KADRO DIŞI
Trabzonspor'da uzun zamandır sözleşme uzatma görüşmeleri yapılan Süleyman Cebeci ile yapılan temaslar sonucunda anlaşma sağlanamadı. Yönetim 20 yaşındaki oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı aldı.

GiRESUNSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Vodafone Park'ta 9 Nisan Pazar günü 20.30'da oynanacak Beşiktaş-Giresunspor maçının biletleri satışa çıktı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları 180 TL ile 4 bin TL arasında değişiyor.

PALACE'TAN GEDSON'A YAKIN TAKİP
İngiliz basını, Beşiktaş forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e Ada'dan transfer için ilginin devam ettiğini öne sürdü. Crystal Palace ekibinin Gedson Fernandes'in maçlarını yakından takip ettiği ifade edildi. Kara Kartal'da önemli isimlerden biri olan futbolcu için Crystal Palace'ın 10 milyon euro bedeli kasasından çıkarması gerektiği belirtildi. Bu sezon Beşiktaş'ta 28 maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu 5 asistlik katkı yaptı.

ICARDI'DEN OLAY PAYLAŞIM!
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'e 3-2 yenilerek elendiği çeyrek final maçının ardından flaş bir paylaşım geldi. Sarı-Kırmızılı camia orta hakem Kadir Sağlam ve VAR hakemi Özgür Yankaya'nın kararlarına tepki gösterirken, Mauro Icardi de maç içindeki pozisyonları sosyal medya hesabından paylaştı. Arjantinli golcü, pozisyonlarla ilgili paylaşımının altına "Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu" yazdı. Öte yandan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara da sosyal medya hesabından karşılaşmadaki pozisyonları paylaştı.

ASLAN SOS VERİYOR
G.SARAY'IN Konya, Adana Demirspor ve Başakşehir maçlarında oynadığı futbol teknik heyet ve taraftarları düşündürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk'un oynanan son maçlar nedeniyle futbolcularıyla toplantı yapacağı ve form düşüklüğünü masaya yatıracağı öğrenildi. Okan hocanın bu toplantıda özellikle yıldız oyunculardan daha fazla sorumluluk almasını isteyeceği belirtildi.


'MANUEL' HAKEME MAÇ YOK!
Fenerbahçe-beşiktaş derbisinde verdiği penaltı kararı ile gündem olan Halil Umut Meler ile VAR hakemi Alper Ulusoy'u MHK kızağa çekti. Meler ile Ulusoy bu hafta maç alamadı. 'Manuel' hakeme MAÇ YOK!


28. HAFTA HAKEMLERİ
Bugün: 20.30 Konyaspor-Antalyaspor: Direnç Tonusluoğlu.
Yarın: 16.00 Ankaragücü-İstanbul: Mustafa Kürşad Filiz, 20.30 Kasımpaşa- Trabzonspor: Burak Şeker.
9 Nisan: 16.00 Sivasspor-Başakşehir: Arda Kardeşler, 20.30 Beşiktaş- Giresun: Atilla Karaoğlan.
10 Nisan: 16.00 Kayseri-Ümraniye: Zorbay Küçük, 20.30 Karagümrük- Fenerbahçe: Abdülkadir Bitigen

ATTİLA SZALAİ'DEN KRİTİK HATA
Kayserıspor'un Kolovetsios ile skoru 1-1 yapan golde Attila Szalai'nin hatası büyüktü. Kornerden gelen topa müdahale yapmakta geciken Szalai'nin bu hatası sosyal medyada da eleştiri konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN