Aslan’ın İtalyan yıldızı Zaniolo’dan çarpıcı açıklamalar: Galatasaray’ı Fenerbahçe'ye tercih ettim

Nicolo Zaniolo yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’nin de benimle ilgilenmiş olduğu doğru ancak Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve ben çoktan söz vermiştim” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2023 Güncelleme 27 Mart 2023, 06:59
Aslan’ın İtalyan yıldızı Zaniolo’dan çarpıcı açıklamalar: Galatasaray’ı Fenerbahçe’ye tercih ettim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu transfer süreci ile ilgili "Fenerbahçe'nin de benimle ilgilenmiş olduğu doğru ancak Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve ben çoktan söz vermiştim" ifadelerini kullandı.



ICARDI'YE BÜYÜK ÖVGÜ
İtalyan yıldız "Türkiye'de taraftarlar fotoğraf çekilmek isteseler bile çok nazik ve saygılılar. Stadyum inanılmaz. Daha sıcak bir yerde oynamadım, en az Stadio Olimpico kadar iyi. İlk golümü attığımda, uçuyormuş gibi hissettim" ifadelerini kullandı. Okan Buruk önderliğinde harika bir takımız. Okan Buruk benim için büyük bir şans çünkü İtalyanca da konuşabiliyor. Eğer Galatasaray bir Serie A takımı olsaydı, üst sıralar için mücadele ederdi. Çok kaliteli oyuncularımız var. Mertens, Torreira... Size sadece şunu söyleyeyim, Icardi her zaman görebileceğiniz en iyi santrforlardan biridir" diye konuştu.



5 YIL KALAMAM
Galatasaray'la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcu, "Kimse geleceği bilmiyor. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım" değerlendirmesini yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN