Bu sözler çok konuşulur! En iyi teklifi Fener yaptı Zaniolo Aslan’ı seçti

Çizme basınına konuşan George Gardi, “Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem kulübe daha yüksek teklifi yaptı. Ama Zaniolo tercihini Galatasaray’dan yana kullandı” itirafında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2023 Güncelleme 24 Mart 2023, 06:58
Bu sözler çok konuşulur! En iyi teklifi Fener yaptı Zaniolo Aslan’ı seçti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, devre arasında İtalya Ligi Serie A devi Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı. İtalyan yıldızın Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'nin de gündemine geldiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun transferi için aracı olan menajer George Gardi, İtalyan gazetesi Il Tempo'ya verdiği röportajda imzanın perde arkasını açıkladı. Zaniolo'nun seçimini Galatasaray'dan yana kullandığını ifade eden Gardi, "Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de kulübe daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo tercihini Galatasaray'dan yana kullandı" şeklinde konuştu.



DOĞRU YER GALATASARAY
Gardi, İtalyan yıldıza Galatasaray'ın daha doğru bir tercih olacağını söylediğini itiraf etti ve şöyle devam etti: "Galatasaray henüz Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig seviyelerinde bir takım değil. Ancak transfer sezonunun sonuna gelmiş olmanın avantajı vardı. Ocak ayı sonunda Zaniolo'nun menajeri ile temasa geçtim ve Galatasaray'ın kariyerine devam etmek için doğru yer olabileceğini söyledim." Bu sezon Galatasaray formasıyla 2 resmi maça çıkan Zaniolo, 1 gol kaydetme başarısı gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN