Galatasaray açıklama yapmadan Fener’den cevap geldi! Devam ediyor muyuz etmiyor muyuz!

Fenerbahçe Yönetimi, Başkan Dursun Özbek’in açıklamasından önce bir bildiri yayınladı. Bildirinin hedefinde ise Galatasaray vardı. Açıklamanın sonunda Sarı-Kırmızılı kurmayların "Bu ligi bitirtmeyiz" sözüne karşılık"Devam ediyor muyuz etmiyor muyuz" sorusu soruldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2023 Güncelleme 22 Mart 2023, 06:58
Galatasaray açıklama yapmadan Fener’den cevap geldi! Devam ediyor muyuz etmiyor muyuz!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in dün yaptığı basın açıklaması öncesinde bir açıklama yayınladı.

"2022/23 Süper Lig sezonu 26 haftalık özeti" başlıklı yazıda Galatasaray'ın bu sezon gerek Fenerbahçe, gerek PFDK, gerekse de hakem hataları ile ilgili açıklamaları tek tek yazıldı. Son olarak da Galatasaray'ın "Bu ligi bitirtmeyiz" açıklamasına atıf yapılarak yine Galatasaray'a "Lige devam ediyor muyuz etmiyor muyuz" sorusu soruldu. Fenerbahçe'nin resmi hesabından yaptığı paylaşımın bir kısmı şu şekilde:


19 Ekim 2022: "MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz Fenerbahçe kongre üyesi. Kendisinin görevden alınmasını istiyoruz!"

20 Ekim 2022: "Bu kurguyu yapanın başına yıkarız. Her hafta GS TV'den takımların uğradığı haksızlıkları yayınlayacağız."

23 Ekim 2022: "Bu ligi bitirtmeyiz!" 29 Aralık 2022: Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçı vesilesiyle "Ofsaytımsı" tanımının Türk futbol literatürüne dahil edilmesi!

2 Şubat 2023: Milyonların önünde, "göz göre göre" Adana Demir Spor maçında, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı lig yarışından koparmak için yapılan hamle!

11 Mart 2023: Bir pozisyonun, değil kırmızı kart faul dahi olmadığını gösteren görüntünün saklanıp "manipülasyon" odaklı bir "görüntümsünün" kamuoyuna Bein Sports-Trio programı vesilesiyle servis edilmesi.

17 Mart 2023: Rakip Takım Teknik Direktörünün çok masumane(?!) bir mesajla konuyu legalize etmesi: "Lale Orta hakkında çıkan haberler umarım doğru değildir. Tek söyleyebileceğim şey bu."


RAKİP Takım Başkanının "MHK Başkanı iddialarıyla ilgili inanmadım, böyle bir şey olamaz, bu tevatürdür, mümkün değil." açıklamasıyla aynı manipülasyonun 'yönetim seviyesinde' gündeme taşınması!

DİP not: 17 Mart 2023: Rakip oyuncuya saldıran Fernando Muslera'nın yaptığının sarı kart ile "geçiştirilmesi"

18 Mart 2023: MHK açıklamasıyla "gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu olduğu gerçeğinin birkez daha, en net şekilde yaşanması!"

19 Mart 2023: Milyonların önünde, "göz göre göre" Corendon Alanyaspor maçında Fenerbahçe Futbol Takımını lig yarışından koparmak için yapılan hamle!

BU POLEMİKLER 40 YILDIR VAR

İlker Yağcıoğlu; Bu ligi bitirtmemeye kimsenin gücü yetmez. Bu polemikler 40 yıldır var. Kimseye de bir faydası yok. Ancak sonunun gelmesini de beklemiyorum. Sonuçta hak eden ligi kazanacaktır. Kulüpler algı yapmak ve kamuoyu oluşturmak için böyle sözler sarf eder ya da söylenen söze cevap verir. Polemikler futbolun önüne geçmemeli.