F.Bahçe’nin yeni sezon hedefi olan Alman yıldız için G.Saray da düğmeye bastı

Sky Sport Almanya’ya göre Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda Wolfsburg ile sözleşmesi bitecek olan Mahmoud Dahoud’u gündemine aldı. Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte aralarında Arsenal ve Milan’ın da olduğu 8 kulübün daha tecrübeli orta alan oyuncusuyla ilgilendiği vurgulandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2023 Güncelleme 08 Mart 2023, 06:57
F.Bahçe’nin yeni sezon hedefi olan Alman yıldız için G.Saray da düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Bu sezon transferin tartışmasız en flaş takımı olan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına da şimdiden başladı. İlk planda sezon sonu sözleşmesi bitecek olan isimler üzerine yoğunlaşan Sarı-Kırmızılılar flaş bir hamle yaptı. Sky Sport Almanya'nın haberine göre Galatasaray, Bundesliga'nın güçlü ekibi Borussia Dortmund'ta forma giyen ve ismi bir süredir Fenerbahçe ile anılan Mahmoud Dahoud'a kancayı attı.



MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI
Yönetimin, haziran ayında takımdan ayrılacağı açıklanan Suriye asıllı orta alan oyuncusunun menajeriyle temasa geçtiği vurgulandı. Sky Sport, Mahmoud Dahoud'u Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dışında 8 kulübün daha istediğini de yazdı. Haberde, "Arsenal, Napoli, Atletico Madrid, Milan, Leicester City, Roma, Sevilla ve Real Betis de Dahoud'la ilgileniyor" ifadesi kullanıldı. Orta alanda 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu 2017-18 sezonunun başında 12 milyon Euro karşılığında Mönchengladbach'tan Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.



İKİ KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI
Bu sezon tüm kulvarlarda 7 maçta oynayabilen ve sadece 288 dakika sahada kalabilen Dahoud 2 kez de Almanya Milli Takımı'nın formasını giydi. Mevcut piyasa değeri 18 milyon Euro olan yıldız futbolcunun yeni takımıyla ilgili kesin kararını haziran ayında vermeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.



İŞTE DAHOUD'U İSTEYEN TAKIMLAR
GALATASARAY
FENERBAHÇE
ARSENAL
NAPOLI
A.MADRID
MILAN
LEICESTER
ROMA
SEVILLA
REAL BETIS

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN