Rekor bedelle Fenerbahçe'den gidecek! Newcastle United ve Brighton Ferdi Kadıoğlu’na hayran kaldı

Kayseri deplasmanında Ferdi Kadıoğlu’nun izleyen Newcastle United ve Brighton temsilcileri yıldız oyuncuya hayran kaldı. Fenerbahçe, Ferdi’nin bonservisini 25 milyon Euro olarak belirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2023 Güncelleme 06 Mart 2023, 06:58
Rekor bedelle Fenerbahçe’den gidecek! Newcastle United ve Brighton Ferdi Kadıoğlu’na hayran kaldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldızı her geçen gün daha da parlayan oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun Avrupa'daki piyasası her geçen gün daha da artıyor. Ferdi Kadıoğlu'nu son olarak Kayseri maçında İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United ve Brighton'un temsilcileri izledi.


Kayseri maçında skoru 2-0 yapan golü harika bir vuruşla kaydeden Ferdi Kadıoğlu yine gündem olmayı başardı. İngiliz temsilcilerin Ferdi hakkında çok olumlu rapor yazdıkları öğrenildi. Ancak Ferdi'yi sadece bu iki İngiliz takımı takip etmiyor.



AVRUPA FERDİ'Yİ İZLİYOR
Ferdi'nin
piyasasının farkında olan Sarı-Lacivertli kurmaylar, 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan oyuncusu için adeta tok satıcıyı oynuyor. Sağ bek ve sol bek dışında yüksek teknik becerisi sayesinde orta sahada da görev yapabilen Ferdi için Fenerbahçe 25 milyon Euro bonservis bedeli belirlemiş durumda.


Bu rakamı veren bir kulüp şimdilik olmasa da Sarı-Lacivertliler kızışan piyasada bu rakama ulaşılabileceğini düşünüyor. Yaz transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu'nu hareketli günlerin beklediği şimdiden kesin gibi gözüküyor.