Ferdi’ye ada kancası! İngiliz devleri genç yıldız için sıraya girdi

İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Newcastle United ve Brighton, milli futbolcu için düğmeye bastı. İki İngiliz ekibinin temsilcileri Ferdi Kadıoğlu’nu bugün Kayseri-Fenerbahçe maçında izleyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2023 Güncelleme 04 Mart 2023, 06:57
Ferdi’ye ada kancası! İngiliz devleri genç yıldız için sıraya girdi

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon gösterdiği çıkışı bu sezon da gösteren ve birçok Avrupa kulübünü peşine takan Ferdi Kadıoğlu için önemli bir gelişme yaşandı. İngiltere Premier Lig'de mücadele eden 2 kulübün temsilcilerinin bugün oynanacak Kayserispor- Fenerbahçe maçında Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için tribünde olacağı öğrenildi. Bu iki kulübün de Newcastle United ve Brighton olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu birçok Avrupa kulübünün radarındaydı. Fenerbahçe kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre bu iki kulüp önümüzdeki günlerde resmi teklif için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.



FENER KASAYI DOLDURABİLİR
Sarı-Lacivertli kurmayların Ferdi Kadıoğlu için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı bu rakamın daha da artmasının söz konusu olduğu ifade ediliyor. 23 yaşında ve 1.74 boyunda olan yıldız futbolcu, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptıktan sonra 7 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Ferdi Kadıoğlu sağ bek ve sol bek dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN