Galatasaray'da sol beke yeni aday Gaston Silva

Sarı-Kırmızılılar, Meksika Ligi ekiplerinden Puebla’da top koşturan 28 yaşındaki Uruguaylı sol beke 3 yıllık sözleşme teklif edecek... Cimbom oyuncu için bonservis ödemeyecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2023 Güncelleme 03 Mart 2023, 06:59
Galatasaray’da sol beke yeni aday Gaston Silva

İÇİNDEKİLER

Süper Lig lideri ve transfer şampiyonu Galatasaray'da büyük hareketlilik yaşanıyor. Sezon başından beri yıldız oyuncuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek oyuncusu Gaston Silva'yı yeni sezon için kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunan futbolcu ile yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.



27 MAÇTA 34 GOLE KATKI VERDİ
Bu sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Uruguayalı futbolcu daha önce Torino, Granada, Huesca ve Cartagena formaları giyerken, Arjantin'de ise Independiente ile Copa Sudamericana'yı kazanmıştı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray bu bölge için son olarak Hatayspor'da oynayan Sam Adekugbe'yi transfer etmişti. Cimbom, Hatayspor'dan transfer ettiği Kanadalı kanat oyuncusuyla sahada 1 yabancı oyuncu fazladan oynatabilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN