Serdar Dursun Adım adım Rakow’a gidiyor

Serdar Dursun’un Polonya ekibi Rakow’un teklifine sıcak baktığı iddia edildi. Rakow yöneticisi Wojciech Cygan da Sarı-Lacivertli oyuncuya olan ilgilerini açıkça itiraf etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2023 Güncelleme 21 Şubat 2023, 06:57
Serdar Dursun Adım adım Rakow’a gidiyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Serdar Dursun'un adı transferde Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Golcü futbolcunun Polonya ekibi Rakow Czestochowa'ya transfer olacağı iddia edildi. Polonya Ligi'nde ikinci Legia Varşova'nın 10 puan önünde bulunan lider Rakow Czestochowa, Serdar Dursun'a kancayı attı. Transfer dönemi 28 Şubat'ta sona erecek olan Polonya ekibine 31 yaşındaki futbolcunun da sıcak baktığı konuşuluyor.



RAKOW'DAN HABER VAR
Vladislavs Gutkovskis'e alternatif arayan Rakow'un yöneticilerinden Wojciech Cygan, Sports Channel'da yaptığı açıklamada Serdar Dursun'a ilgi duyduklarını doğruladı. Cygan, "Gerçek şu ki Serdar Dursun gerçekten de düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Daha geniş bir forvet hattı düşünüyoruz. Transferde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı. Almanya'da Hamburg'da doğan Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024'te sona erecek. Transfermarkt verilerine göre golcü futbolcuya 2.8 milyon Euro değer biçiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN