Zakharyan bombası! Geri sayım başladı, Galatasaray tüm şartları zorluyor

Galatasaray, Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova’ya 8 milyon euro ve 2.5 milyon euro bonus önerdi. Cimbom, transfer dönemi uzamazsa 19 yaşındaki futbolcuyu bugün İstanbul’a getirmek için tüma şrtları zorluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2023 Güncelleme 18 Şubat 2023, 17:22
Zakharyan bombası! Geri sayım başladı, Galatasaray tüm şartları zorluyor

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Rusya'da Dinamo Moskova'da oynayan genç yıldız Arsen Zakharyan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Galatasaray'ın ilk teklifini reddeden oyuncu artık transfere sıcak bakıyor. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin de daha önce ilgi gösterdiği futbolcu için Galatasaray, Moskova ekibine 8 milyon euro + 2.5 milyon euro bonus önerdi. FIFA Konseyi tarafından onay verilmesi ve Türkiye'deki transfer sürecinin uzayıp uzamaması da Zakaryan'ın transferinde belirleyici bir rol oynayacak.



GERİ SAYIMA GEÇİLDİ
Aslan, transfer dönemi 5 Mart'a kadar uzamazsa oyuncunun transferini bugün bitirmeyi ve oyuncuyu İstanbul'a getirip lisansını çıkarmayı hedefliyor. Transfer için gerekli temasları kuran Galatasaray, eğer transfer süresi uzamazsa Zakharyan ile yeni sezon için şimdiden bir anlaşma yapmayı planlıyor. Rusya'da son dönemlerde parlayan ve adından sıkça söz ettiren Zakharyan'ın 2024'e kadar Dinamo Moskova ile kontratı bulunuyor. Zakharyan, bu sezon 22 maçta 1762 dakika süre aldı ve 3 gol 5 asistlik performans sergiledi. Kariyeri adına en parlak sezonu 28 maçta 11 gol 3 asistlik katkı yaptığı 2020-21 sezonunda geçiren Zakharyan, 10 numara, orta sahanın solu ve sağında oynayabiliyor. Farklı pozisyonlarda oynayabilmesiyle cazip bir oyuncu olan genç yıldızı teknik direktör Okan Buruk da kadrosunda görmeyi çok istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN