Emre Çolak depremden sonra futbolu bıraktı! İşte o sözler

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan ve son olarak CF Intercity ile sözleşme imzalayan Emre Çolak futbolu bıraktığını açıkladı. Çolak, "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2023, 10:23 Güncelleme 13 Şubat 2023, 10:23
Emre Çolak depremden sonra futbolu bıraktı! İşte o sözler

İÇİNDEKİLER

Son olarak İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity ile sözleşme imzaladığını açıklayan Emre Çolak, futbol kariyerini noktaladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çolak, "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" ifadelerini kullandı.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan 31 yaşındaki oyuncu 2009 yılında A takıma kadar yükselmişti. Sarı-kırmızılı takım 180 maçta sahaya çıkan Çolak 19 gol ve 19 asist kaydetti.

Emre Çolak sırasıyla Deportivo, Al-Wehda, Göztepe, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve CF Intercity gibi takımların da formalarını giydi.

A Milli Takım formasını da terleten Emre Çolak, söz konusu çıktığı 4 karşılaşmada 1 asist ile oynadı.