Trabzonspor Norveçli yıldız Ola Brynhildsen ile ilk teması kurdu

Bordo-Mavililer, Ola Brynhildsen’i transfer etmek için kulübüyle görüşmelerini hızlandırdı. Genç yıldız da transfere yeşil ışık yaktı. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2023 Güncelleme 21 Ocak 2023, 06:58
Trabzonspor Norveçli yıldız Ola Brynhildsen ile ilk teması kurdu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da ara transfer dönemi içerisinde öncelik kadrodaki oyuncuları göndermek üzere kurulu... Maaş bütçesini düşürmek isteyen Bordo-Mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetim kurulundan özellikle, sağ kanat ve hücum hattı için imkanlar dahilinde bir takviye istediği öğrenildi. Orijinal mevkisi sol kanat olmasına rağmen sağ kanat ve hücum hattında da görev yapabilen Norveçli oyuncu Ola Brynhildsen, bu bölge için düşünülen isimlerin başında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonda da ismi gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen 1999 doğumlu oyuncu için kulüpler arasındaki ilk temas kuruldu. Trabzonspor'un oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak için başlattığı görüşmelerde genç futbolcunun da uzun zamandır kulübünden ayrılmak istediği öğrenildi.



OLA İKİ TAKIMI REDDETTİ
Ciddi rakamlar ödemek istemeyen ve bu nedenle ilk etapta oyuncuyu kiralamak isteyen Trabzonspor, Norveç kulübünü oyuncunun da ayrılma isteğini ön planda tutarak ikna etmek istiyor. Yıldız oyuncuya Bordeaux ve PSV Eindhoven'dan teklifler geldiği ancak bu tekliflerin reddedildiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN