Türk takımları Avrupa Ligi'nde sahne alıyor! Hedef yine 4'te 4

Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Rennes önünde liderlik sınavı verecek. Trabzonspor da Kızılyıldız deplasmanında 3 puan arayacak. Konferans Ligi’nde Başakşehir, Fiorentina’ya konuk olacak. Sivas ise CFR Cluj’u ağırlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2022 Güncelleme 27 Ekim 2022, 06:58
Türk takımları Avrupa Ligi’nde sahne alıyor! Hedef yine 4’te 4

İÇİNDEKİLER

Türk futbolu bu akşam çok kritik bir gece yaşayacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda zirvede yer alan Fenerbahçe, Rennes karşısında liderlik sınavı verecek. Sarı-Lacivertliler 19.45'te başlayacak olan maçı kazanırsa grubunu lider bitirmeyi garantileyecek ve direkt son 16 turuna yükselecek. Ülker Stadı'nda oynanacak bu kritik 90 dakikayı Sırp hakem Novak Simovic yönetecek.



1 PUANDA LİDERLİK GELECEK
Saatler 22.00'yi gösterdiğinde ise gözler Belgrad'a çevrilecek. H Grubu'nda geçtiğimiz hafta aldığı farklı Monaco galibiyeti ile iddialı konuma gelen Trabzonspor, Kızılyıldız önüne çıkacak. Zorlu mücadelede Portekizli Joao Pinheiro düdük çalacak.



Konferans Ligi A Grubu'nda ikinci tura yükselmesi kesinleşen Başakşehir zorlu Fiorentina deplasmanında galibiyet arayacak. Temsilcimiz 1 puan bile alması durumunda liderliği de garantileyecek. Artemio Franchi Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak maçı Hollandalı Mario Diks yönetecek.



HAYDİ! YINE 4'TE 4 YAPALIM
G Grubu'nda 2. sırada yer alan Sivasspor ise 4 Eylül Stadı'nda Rumen ekibi CFR Cluj önüne çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar saat 22.00'de Norveçli Geir Oskar Isaksen'in yöneteceği maçı kazanırsa 2. tura yükselme hakkını kazanacak. Tüm Türkiye'nin ortak dileği, geçen hafta olduğu gibi 4 takımımızın da rakiplerini yenerek bizlere zafer gecesi yaşatması.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN