Galatasaray yıldıza doymuyor! Memphis Depay iddiası

Sezon başında kadrosuna önemli yıldızları katan Galatasaray, Ocak ayında da flaş transferlerine devam edecekmiş gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında Mertens, Icardi, Mata, Oliveira, Torreira, Seferovic ve Dubois gibi isimleri transfer ederek gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-Kırmızılılar ile ilgili İspanya’dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanya medyasından Sport’un haberine göre Galatasaray devre arasında dünya futbolunun önemli yetenekleri arasında yer alan Depay için harekete geçecek.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2022, 14:11 Güncelleme 19 Ekim 2022, 14:11
Galatasaray yıldıza doymuyor! Memphis Depay iddiası

İÇİNDEKİLER

Gazetenin haberine göre Galatasaray, Hollandalı santrafor Memphis Depay için Barcelona'nın kapısını çalacak. 28 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan Depay, bu sezon sadece 3 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu 131 dakika süre alırken sadece 1 kez fileleri havalandırmayı başardı. Sezon başında hocası tarafından tercih edilmeyen Depay, son 3 haftada ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Barcelona kariyerinde 41 karşılaşmada oynayan Hollandalı yıldız, 14 gol ve 2 asist üretti. Dünya futbolunun önemli yıldızları arasında gösterilen Depay, PSV Eindhoven ve Manchester United takımlarında da oynadı.

Hollanda Milli Takımı'nda 80 kez forma giyen ve 42 gole imza atan Depay, 2021 yılında Fransız ekibi Lyon'dan Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer edildi. Yıldız oyuncu için şimdiye kadar 50 milyon Euro bonservis ödendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN