Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün operasyonu! Galatasaray yönetimi performansları düşen iki yıldız için harekete geçiyor

Cimbom’da sezon başından beri eleştirilen isimlerden olan Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’nun maaşlarına zam yapılacak... İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2022 Güncelleme 04 Ekim 2022, 07:02
Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün operasyonu! Galatasaray yönetimi performansları düşen iki yıldız için harekete geçiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün için harekete geçiyor... İki oyuncunun maaşının düzeltilmesi için görüşmeler yapılacak. Sarı-Kırmızılılar'ın iki genç yıldızı sezon başından beri ortaya koydukları kötü futbolla eleştiri oklarının hedefi oldu.



Galatasaray taraftarları iki oyuncuyu performanslarından dolayı yerden yere vurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız oyuncularından Yunus Akgün'ün yıllık maaşı 900 bin lira... Kerem Aktürkoğlu ise 10 milyon lira kazanıyor.



12 GÜNLÜK ARADA GÖRÜŞECEKLER
İki oyuncunun da maaşlarının düşük oluşundan şikayetçi oldukları ve bu nedenle sahaya odaklanamadıkları iddia edildi. Galatasaray bu hafta Süper Lig'i bay geçecek. Bu yüzden Galatasaray yönetimi arada iki yıldızın maaşını düzeltmek için girişimde bulunacak.



Ayrıca teknik direktör Okan Buruk'un da Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ile özel olarak görüşeceği ve düşüşün nedenlerini araştıracağı belirtildi. Buruk'un iki yıldıza arada moral vereceği öğrenildi. Kerem ligde 2 gol atarken Yunus sadece 1 asist üretti...

Galatasaray, bir sonraki lig maçında 15 Ekim'de Kayserispor ile karşılaşacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN