Derbi maçtaki futbolun faturası Valerien Ismael'e kesildi

Beşiktaş taraftarı ve futbol kamuoyunun hedefinde Valerien Ismael var. Derbideki futbol, Dele Alli’ye 70 dakika sabretmesi, ilk isabetli şutun 90+3’te gelmesi ve tek tip oyun Fransız hocaya olan güveni sarsıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2022 Güncelleme 04 Ekim 2022, 07:02
Derbi maçtaki futbolun faturası Valerien Ismael’e kesildi

İÇİNDEKİLER

Derbi maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta geçen hafta yönetimden güvenoyu alan Valerien Ismael, taraftarlar ve futbol kamuoyunca hedefe konulnuş durumda.



Kendi sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 yenildikten sonra deplasmanda İstanbulspor'la 2-2 berabere kalan Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe ile de Vodafone Park'ta 0-0 berabere kalınca 3 maçta 7 puan birden kaybetti.



PUAN KAYIPLARI BİTMİYOR
5. haftayı lider geçiren Beşiktaş, bu kayıpların ardından sıralamada 6'ncılığa kadar gerilemiş oldu. Valerien Ismael için en başta gelen eleştiri konusu ise, sadece tek oyun planına sahip olması ve maçın gidişatına göre ikinci hatta üçüncü planları devreye sokamaması. Fenerbahçe maçında da tüm oyun planını, rakibin önde kurduğu defansın arkasına atılan toplar üzerine kuran Valerien Ismael'in, sürekli ofsayta düşen oyuncular ve oyun akışına müdahale etmemesi, beraberliğin en büyük sebebi olarak gösteriliyor.



Fenerbahçe derbisinde Dele Alli'ye 70 dakika tahammül etmesi, ilk isabetli şutun 90+3'te gelmesi de Beşiktaş taraftarının en çok eleştirdiği konulardan birisi oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN