Mauro Icardi ve Wanda Nara çifti musluğu kısmak zorunda

Galatasaray’ın, Fransız devi Paris Saint Germain’den kadrosun kattığı yıldız futbolcu, eşi ile birlikte magazin gündeminden düşmüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın transferin son gününde renklerine kattığı Tangocu yıldız için ülkesinden flaş bir iddia ortaya atıldı. Paris'te aylık harcamaları 500 bin Euro olan çiftin Türkiye'de bu kadar kazanamayacakları için harcamalarını kısmaları gerektiği belirtildi.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2022, 12:39 Güncelleme 20 Eylül 2022, 13:06
Mauro Icardi ve Wanda Nara çifti musluğu kısmak zorunda

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın, Fransız devi Paris Saint Germain'den kadrosun kattığı yıldız futbolcu, eşi ile birlikte magazin gündeminden düşmüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın transferin son gününde renklerine kattığı Tangocu yıldız için ülkesinden flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arjantin medyası, Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara ile ilgili ilginç detaylara yer verdi. Arjantinli ünlü gazeteci Augusto Tartufoli'nin kaleme aldığı notlar futbolseverleri şaşırtacak cinsten…

Tartufoli, Icardi ve Wanda Nara çiftinin Paris'te aylık 500 bin Euro harcama yaptığını söyledi. Arjantinli gazeteci, bu paranın büyük kısmının çocukların eğitimi ve Milano'daki evleri için harcandığını açıkladı. Ünlü gazeteci, "Icardi çifti artık harcamalarını kısmalı. Çünkü Türkiye'de Paris'teki kadar para kazanmayacaklar" diyerek sözlerini tamamladı.

Icardi ve Nara çiftinin 5 çocuğu bulunuyor. Wanda Nara geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada çocuklarının İstanbul'da okula başlayacaklarını belirtti.

Bilindiği gibi Galatasaray, Icardi'ye 750 bin Euro maaş ödeneceğini açıkladı. Paris Saint Germain, oyuncunun maaşının 6 milyon Euro'luk kısmını üstlenecek.

Sarı-Kırmızılılar'ın maliyet açıklaması, Fransız kulübü FFP kıskacında olduğu için çok tartışıldı.

Cimbom'un 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi, Konyaspor maçının son 28 dakikasında forma giydi.

Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcunun PSG ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN