Niğde Anadolu FK'dan Kahramanmaraşspor'a şok! Goller burada

Turkuvaz Medya'nın yayıncısı olduğu ve A Spor'dan naklen ekranlara gelen Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 15 Eylül Perşembe günü, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Niğde Anadolu - Kahramanmaraş maçı oynandı. Niğde Anadolu FK, maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın gollerini ve özetini haberimizden izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2022, 15:26 Güncelleme 15 Eylül 2022, 18:21
Niğde Anadolu FK’dan Kahramanmaraşspor’a şok! Goller burada

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan, 1. tur müsabakaları ile devam ediyor. Turun 15 Eylül tarihinde oynanan ilk karşılaşmasında Niğde Anadolu FK ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı'nda oynanan karşılaşma, saat 13:00'te başladı. Maçı hakem Ramazan Doğanay yönetti.

5 DAKİKADA GERİYE DÜŞTÜ 85 DAKİKADA DÖNDÜ

Kıyasıya bir rekabete sahne olan mücadelede Niğde Anadolu FK, 5 dakikada 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak tur atlayan taraf oldu.

Kahramanmaraşspor'un gollerini 3. dakikada Şamil Çetin ve 5. dakikada Mehmet Küçük kaydederken, Niğde Anadolu FK'nın golleri 33. dakikada Harun Kahraman, 56. dakikada Şamil Kurt ve 90+2. dakikada Umut Alpaslan'dan geldi.

GOL | Niğde Anadolu FK 0-1 Kahramanmaraşspor

GOL | Niğde Anadolu FK 0-2 Kahramanmaraşspor

GOL | Niğde Anadolu FK 1-2 Kahramanmaraşspor

GOL | Niğde Anadolu FK 2-2 Kahramanmaraşspor

GOL | Niğde Anadolu FK 3-2 Kahramanmaraşspor

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN