Son dakika: Başakşehir Fiorentina'ya sahayı dar etti! Serdar Gürler şov

Son dakika haberi... UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Başakşehir, ikinci maçında Fiorentina ile karşılaştı. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, zorlu mücadeleyi kazanarak grupta ikide iki yaptı. Fatih Terim de karşılaşmayı tribünlerden takip etti. İşte karşılaşmadan öne çıkanlar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2022, 22:06 Güncelleme 16 Eylül 2022, 00:10
Son dakika: Başakşehir Fiorentina’ya sahayı dar etti! Serdar Gürler şov

İÇİNDEKİLER

Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi A Grubu 2. maçında İtalya temsilcisi Fiorentina'yı 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda topa sahip olmaya çalışırken, gol sesi çıkmadı ve ilk devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ve gol perdesini açan eki ise Medipol Başakşehir oldu. 57. dakikada Ndayishimiye'nin asistinde golünü atan Serdar Gürler takımını 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası iki teknik direktör de oyuna hamlelerini yaparken, Emre Belözoğlu Bertrand Traore ve Deniz Türüç'ü oyuna aldı. Bu hamleler sonrası hızlı ataklara tehlikeler yakalayan temsilcimiz 71. dakikada yine Serdar Gürler ile golü buldu ve 2-0 öne geçti.

76. dakikada Fiorentina'da Jonathan Ikone ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken karşılaşmanın skorunu belirleyen gol 90. dakikada oyuna sonradan giren Bertrand Traore'den geldi ve maç 3-0 temsilcimizin üstünlüğüyle sona erdi.

Gruptaki ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Başakşehir bu sonuçla puanını 6'ya çıkararak liderlik koltuğuna otururken, grubun diğer karşılaşmasında Hearts, FK Rigas Futbola Skola'yı 1-0 mağlup etti.

FATİH TERİM DE STADYUMDAYDI

Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim, karşılaşmayı isminin verilmiş olduğu Fatih Terim Stadyumu'ndan canlı olarak takip etti. Efsane isim, bir dönem Fiorentina'yı çalıştırmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN