İki dev çınar Beşiktaş ve Fenerbahçe, Adana Demirspor'un stoperi Tayyip Talha için savaşıyor

Adana Demirspor’un 1.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği Tayyip Talha için Beşiktaş taksitli teklif yaptı... F.Bahçe de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2022 Güncelleme 08 Eylül 2022, 06:35
İki dev çınar Beşiktaş ve Fenerbahçe, Adana Demirspor’un stoperi Tayyip Talha için savaşıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in iki devi Beşiktaş ve Fenerbahçe, Adana Demirspor forması giyen Tayyip Talha Sanuç'u transfer etmek için büyük savaş veriyor. 22 yaşındaki genç stoper için güney ekibinin beklentisi 1.5 milyon Euro... Adana Demirspor bu transferden ayrıca bonus ve sonraki satıştan yüzde 25 pay istiyor. Beşiktaş, bonservis ücretini 2 yıl vadeyle 5 taksit ödemek isteyince görüşmeler tıkandı. Adana Demirspor, Fenerbahçe'ye de aynı istekleri sundu. Sarı-Lacivertliler gelişmeleri yakından takip ediyor. Fenerbahçe'nin stoper bölgesi için düşündüğü başka isimler de var. Önceki gün genç yıldız Belçika Ligi ekiplerinden Oostende ile anlaşmaya varmıştı. Ancak transfer gerçekleşmedi. Belçika temsilcisi ödeme planındaki sıkıntı nedeniyle transferi tamamlayamadı.



245 BİN EURO'YA ALDILAR
Güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro olan Tayyip Talha Sanuç, bu sezon 3 lig maçında görev alırken 1 gole imza attı... Kariyerinde 41 Süper Lig maçı olan Tayyip Talha hırslı futboluyla dikkat çekiyor... Adana Demirspor, genç yıldızı 2018 yılında 245 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.



HIRSLI VE ÖFKELİ STOPER
Adana Demirspor forması giyen Talha Sanuç, bu sezon 3 lig maçında görev alırken 1 gole imza attı... Kariyerinde 41 Süper Lig maçı olan Tayyip Talha hırslı futboluyla dikkat çekiyor...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN