Son dakika: Fenerbahçe King ve Pedro ile güldü!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi Joao Pedro ve Joshua King'in golleriyle 2-0 kazandı. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler karşılaşmaya 90. dakikada dahil oldu. İşte Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşmasının öne çıkan notları...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2022, 20:39 Güncelleme 03 Eylül 2022, 23:50
Son dakika: Fenerbahçe King ve Pedro ile güldü!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçı sarı lacivertliler 2-0 kazandı.

Hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşmada Kanarya'ya 3 puanı getiren golleri Joao Pedro ve Joshua King kaydetti.

İLK YARIDA ŞUT ÇEKTİRMEDİ
Oyuna çok etkili başlayan Fenerbahçe, rakibini oyunuyla tabiri caizse boğdu. İç Anadolu temsilcisi, karşılaşmanın ilk yarısını şut çekemeden tamamladı. Dakikalar 37'yi gösterirken ise Joao Pedro sahneye çıktı ve takımının aradığı golü kaydetti.

ERMAN TOROĞLU'NDAN JOAO PEDRO'YA ÖVGÜ | VİDEO

HOSSEINI VE PEDRO KAFA KAFAYA
Karşılaşmanın 26. dakikasında Joao Pedro ile Kayserispor defansı Hosseini havadan gelen topta beraber yükseldi. Kafa kafaya çarpışan iki isimden Joao Pedro oyuna devam edebilirken, Hosseini 56. dakikada oyundan çıktı.

11'DE İLK MAÇ İLK GOL
Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra sakatlık geçiren ve bir süre formadan uzak kalan Joao Pedro, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Oyuncu, ilk kez 11 çıktığı bir mücadelede golünü bulmuş oldu.

BATSHUAYI TRİBÜNLERDE
Fenerbahçe'nin yeni forveti Michy Batshuayi ise maç kadrosunda yer almazken, mücadeleyi tribünlerden takip etti. Belçikalı yıldız, karşılaşma öncesinde taraftarlar ile selamlaştı.

ARDA SON BÖLÜMDE OYUNDA
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, karşılaşmaya 90. dakikada dahil oldu. Genç futbolcu, bu sezon ligde ikinci kez maça çıkmış oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN