Yıldızlar boşta kaldı: Listede kimler yok ki!

Avrupa'nın önemli liglerinde transfer dönemi sona erdi. Türkiye'de ise transfer sezonu 8 Eylül tarihinde tamamlanacak. Yolu Süper Lig'den geçenler dahil serbest statüdeki yıldız oyuncuların henüz takım bulamaması dikkat çekiyor. Transferde son haftaya girilirken; yıldız isimleri sürpriz kararlar vermesi muhtemel.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2022, 12:56 Güncelleme 02 Eylül 2022, 13:11
Yıldızlar boşta kaldı: Listede kimler yok ki!

İÇİNDEKİLER

Avrupa'nın önemli liglerinde transfer sezonu sona ermiş durumda… Bazı liglerde ise transfer devam ediyor. Bu liglerden biri de Süper Lig… Ülkemizde transfer sezonu 8 Eylül tarihinde sona erecek.

YILDIZ İSİMLER BOŞTA KALDI
Transfer sezonu bir hayli hararetli geçerken boşta kalan oyuncular da dikkat çekiyor. Serbest statüdeki oyuncular arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Birçoğunun yolu Süper Lig'den geçerken, Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen yıldızların halen takım bulamaması ise dikkat çekici.

DENAYER TAKIM BULAMADI
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Belçikalı stoper Jason Denayer halen takım bulamamış durumda. Tecrübeli oyuncu son olarak Lyon'da forma giydi. Ülkemizden birçok takımla görüştü ama anlaşma sağlayamadı.

Beşiktaş'ta forma giyen Alman kaleci Karius da herhangi bir kulüple sözleşme imzalamadı. En son Liverpool'da oynayan 29 yaşındaki eldiven Süper Lig'deki performansıyla zaman zaman eleştirilmişti.

STURRİDGE VE FEGHOULİ DE KULÜPSÜZ
Trabzonspor'da oynayan İngiliz yıldız Daniel Sturridge de kulüpsüz oyunculardan… 33 yaşındaki golcü Perth Glory macerasından sonra hiçbir takımla anlaşmadı.

Yine Galatasaray'da oynayan Sofiane Feghouli de Galatasaray macerasından sonra takım bulamadı. 32 yaşındaki futbolcu, 2017 yılında Cimbom'a imza atmış bu yıl ise takımdan ayrılmıştı.

YILDIZ OYUNCULAR HALA BOŞTA
Avrupa futboluna damga vurmuş Marcelo, Juan Mata, Ross Barkley, Ben Arfa, Nolito, Diego Costa, Zaza, Mangala, Drinkwater ve Aaron Lennon gibi isimler de şu an boşta.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN