Son dakika: Trabzonspor Ümraniye karşısında galip!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Ümraniyespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Trezeguet'in golü ile mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Eylül 2022, 18:59 Güncelleme 02 Eylül 2022, 23:21
Son dakika: Trabzonspor Ümraniye karşısında galip!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi bordo mavili ekip 1-0 kazandı.

İki tarafın da pozisyon üretmekte zorlandığı karşılaşmanın golü karşılaşmanın 60. dakikasında Trezeguet'in ayağından geldi.

DORUKHAN SAKATLANDI
Karşılaşmanın ilk yarısındaki uzatma bölümünde bir darbe alan Dorukhan Toköz, sahadan sedye ile çıkarıldı. Oyuncunun yerine ikinci yarının başında Larsen oyuna dahil oldu.

YENİ TRANSFERLER KULÜBEDE BAŞLADI
Trabzonspor'un yeni transferleri Maxi Gomez ve Umut Bozok karşılaşmaya yedekte başlarken, Umut Bozok ikinci yarıda oyuna dahil olurken Uruguaylı golcü Maxi Gomez mücadeleyi kulübede tamamladı.

KUNTZ TRİBÜNLERDE

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, mücadeleyi tribünlerden takip etti. Teknik adam, mücadeleyi takip ettiği anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

YUSUF YAZICI YETİŞEMEDİ

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve Lille'den tekrar kiralanan Yusuf Yazıcı da karşılaşmayı tribünlerden takip etti.

MAÇ 1 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Ümraniyespor - Trabzonspor karşılaşması, TFF'ye yapılan kurşunlu saldırıyı kınamak amacıyla 1 dakika geç başladı.

ÜMRANİYESPOR KAZANAMIYOR

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de yer alan Ümraniyespor, Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken halen galibiyet ile tanışamadı. Kırmızı beyazlılar, 1 galibiyet ve 4 beraberlik ile ligde ilerliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN