Son dakika: Fenerbahçe Konyaspor karşısında mağlup!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, rakibi karşısında 1-0 mağlup oldu. Enner Valencia kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2022, 18:04 Güncelleme 29 Ağustos 2022, 21:15
Son dakika: Fenerbahçe Konyaspor karşısında mağlup!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Konyaspor'un sahasındaki sorunlar sebebiyle Eskişehir'de oynanan karşılaşmayı Konya temsilcisi 1-0 kazandı. İç Anadolu temsilcisine galibiyeti getiren golü Muhammet Demir kaydetti.

VALENCIA 10 KİŞİ BIRAKTI

Kıyasıya bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında dakikalar 22'yi gösterirken, Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia, rakibi Adil Demirbağ'a yaptığı hamle sonrasında direkt olarak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

ERMAN TOROĞLU VALENCIA'NIN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYONU YORUMLADI | VİDEO

İlk yarının ardından ikinci yarıya İrfan Can ve Osayi'yi oyuna alarak başlayan Fenerbahçe, 66. dakikada rakibinin golüne engel olamadı. Bu gol maçın skorunu belirlerken, sarı lacivertliler bu sezonki ilk mağlubiyetini almış oldu.

KONYASPOR DA KIZARDI

Konyaspor'un stoperi Adil Demirbağ, karşılaşmanın 54. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Konyaspor, 70. dakikada Amir Hadziahmetovic ile bir gol daha buldu ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

JOAO PEDRO OYUNDA
Fenerbahçe'nin sezon öncesi transferlerinden Joao Pedro, sakatlığını atlatmasının ardından karşılaşmanın 71. dakikasında Diego Rossi'nin yerine oyuna girdi ve bu sezon Fenerbahçe forması ile ilk karşılaşmasına çıkmış oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN