İngiltere'den Nelsson iddiası! Galatasaray'ın yıldızı Wolves'a

Transfer dönemi açıldıktan sonra kadrosuna Oliveira, Seferovic, Torreira, Mertens gibi önemli yıldızları katan Galatasaray'da ayrılıklar da gündemden düşmüyor. Takımdan ayrılma ihtimali bulunan Nelsson hakkında İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2022, 18:02 Güncelleme 25 Ağustos 2022, 18:11
İngiltere’den Nelsson iddiası! Galatasaray’ın yıldızı Wolves’a

İÇİNDEKİLER

Galatasaray kadrosuna önemli isimleri katarken kadrosundaki yıldızlar da Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girmeyi sürdürüyor. Sezon başında Brezilyalı stoperi Marcao'yu Sevilla'ya gönderen Cimbom için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz medyasından Dailymail'in haberine göre Galatasaray'ın savunmadaki sigortası Victor Nelsson, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolves'in takibinde… Gazete, İngiliz ekibinin bu transferi çok istediğini okuyucularına duyurdu.

İKİ TRANSFERİ AYNI ANDA YAPACAKLAR

Haberde, Wolves'ın Galatasaray'ın 20 milyon sterlin değerindeki Danimarkalı yıldızın yanı sıra Stuttgart'ın 15 milyon Sterlin değerindeki forvet oyuncusu Sasa Kalajdzic'i aynı anda transfer etmek istediğini belirtti.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki Nelsson, geçtiğimiz yıl Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

BİRÇOK TAKIM İSTEMİŞTİ

Genç yıldız, Wolves'ın yanı sıra Sevilla, Everton, Aston Villa, Newcastle United, Fulham ve Torino gibi takımların da transfer listesine girmişti. Galatasaray yönetimi, şampiyonluğu çok istediği sezonda Danimarkalı yıldızdan kolay vazgeçmek istemiyor.

Sarı-kırmızılılar, astronomik bir rakam teklif edilmesi durumunda ise taliplerle masaya oturmaya hazır… Galatasaray, sezon başında Marcao'nun Sevilla'ya satışından 12 milyon Euro'yu kasasına koymuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN