Son dakika: Trabzonspor Kopenhag'a elendi! Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz kalmadı!

Son dakika haberi... UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Trabzonspor, Kopenhag'ı ağırladı. Temsilcimiz sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. İlk mücadelede sahadan 2-1 mağlup ayrılan temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş oldu. İşte Trabzonspor - Kopenhag karşılaşmasından öne çıkan detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2022, 20:24 Güncelleme 25 Ağustos 2022, 00:01
Son dakika: Trabzonspor Kopenhag’a elendi! Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz kalmadı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı.

İlk mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan temsilcimiz, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma şansını yitirdi.

Son olarak 2011/12 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılan temsilcimiz, yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

İLK YARI ETKİLİYDİK
Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, Cornelius ve Bardhi ile fırsatları yakaladı ancak Kopenhag kalecisi Ryan etkili bir performans ortaya koyarak gole izin vermedi.

İKİNCİ YARIDA FIRSATLARI EZDİK
İkinci yarıda da fırsatları yakalayan temsilcimiz öne geçecek hamleleri yaptı ancak şans faktörü de takımın yanında olmadığı için gol sesi çıkmadı.

BARTRA VE BARDHI İLK KEZ TRABZON'DA
Trabzonspor'un yeni transferleri Enis Bardhi ve Marc Bartra, ilk kez Trabzon'da taraftarlarının önünde yer aldı. İki isim de karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90 dakika sahada kaldılar.

BAKASETAS OYUNA SONRADAN GİRDİ
Sakatlığı bulunan Bakasetas ise karşılaşmanın 78. dakikasında oyuna dahil oldu. Trabzonspor'un sezon başı transferlerinden Trezeguet de oyuna yedek başlarken, 66. dakikada Abdülkadir Ömür'ün yerine oyuna girdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TEMSİLCİMİZ KALMADI
Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda başlayan ve Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor da Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda veda etmiş oldu. Bu maçın ardından Devler Ligi'nde ülkemizi temsil edecek bir kulüp kalmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN