Son dakika: Fenerbahçe gümbür gümbür! Adana Demirspor engeli 4 golle aşıldı!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan maçtan sarı lacivertliler 4-2 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin golleri Valencia (2), Zajc ve Alioski'den gelirken, Adana Demirspor'un yeni transferi Artem Dzyuba da golünü kaydetti. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor mücadelesinden detaylar...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2022, 20:40 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 23:52
Son dakika: Fenerbahçe gümbür gümbür! Adana Demirspor engeli 4 golle aşıldı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 3. hafta kapanış mücadelesi nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe, Adana Demirspor'u ağırladığı mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetti.

Maça hızlı başlayan ve etkin taraf olan Fenerbahçe, dakikalar 18'i gösterirken Enner Valencia'nın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 41'i gösterirken Adana Demirspor oyuncusu Samet'ten topu çalan sarı lacivertlilerde Enner Valencia tekrar sahneye çıkarak takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

İkinci yarı başladıktan sonra dakikalar 47'yi gösterirken ise Miha Zajc sahneye çıktı. Yıldız orta saha yaptığı tek vuruşla takımının üçüncü golünü kaydetti. İkinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Adana Demirspor, 55. dakikada penaltıdan Belhanda ve 67. dakikada Dzyuba ile gollerini bulup umutlandı ancak 84. dakikada Fenerbahçe futbolcusu Ezgjan Alioski, mükemmel bir vuruşla skoru tayin eden golü kaydetti.

VALENCIA ALEV ALEV
Fenerbahçe forması ile ligde 3 karşılaşmaya çıkan Enner Valencia, toplamda altıncı golünü atarak yükselen performansını devam ettirmiş oldu.

DZYUBA'DAN İLK GOL
Adana Demirspor'un yeni transferi Artem Dzyuba, 67. dakikada sahneye çıkarak golünü kaydetti. Akdeniz ekibi ile ilk maçına çıkan Dzyuba, ilk golünü de bulmuş oldu.

RAKITSKY KIZARDI
Karşılaşmanın 82. dakikasında Rossi'ye müdahalesi sonrasında oyun duran Rakitsky, VAR incelemesi sonrasında direkt olarak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Fenerbahçe, ligin zirvesine oturdu. Sarı lacivertlileri yine 7 puanla Başakşehir, Beşiktaş ve Gaziantep FK takip ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN