Son dakika: Fenerbahçe Tisserand ile yollarını ayırdı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe, stoper futbolcusu Marcel Tisserand ile yollarını ayırdığını duyurdu. Oyuncu, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i de transfer eden Ettifaq FC ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2022, 16:03 Güncelleme 21 Ağustos 2022, 16:31
Son dakika: Fenerbahçe Tisserand ile yollarını ayırdı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile giren ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe, bir yandan da eldeki oyuncular ile yollarını ayırıyor.

Sarı lacivertliler, stoper oyuncusu Marcel Tisserand ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Marcel Tisserand'ın transferi için Suudi Arabistan Ligi'nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Marcel Tisserand'a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

2020/21 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan oyuncu için 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. Sarı lacivertli formayla toplamda 54 karşılaşmaya çıkan Tisserand, 1 gol ve 3 asist ile oynamıştı.

3 MİLYON EURO KASAYA

Fenerbahçe, Marcel Tisserand'ın satışından 3 milyon Euro gelir elde edecek. Oyuncu, Körfez ekibi ile 3 yıllık anlaşmanın altına imzasını atacak.

ETTIFAQ TANIDIK İSİMLERİ ALIYOR
Suudi Arabistan ekiplerinden Ettifaq FC, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i transfer etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN