Son dakika: Beşiktaş'tan görkemli galibiyet!

Son dakika haberi... Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, 17. dakikada Weghorst, 34. dakikada N'kodou, 50. dakikada Muleka ve 90. dakikada Rosier'in golleri ile sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karagümrük'ün golü yeni transfer Diagne'den geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2022, 20:48 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 01:18
Son dakika: Beşiktaş’tan görkemli galibiyet!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Siyah beyazlılar, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş'ın gollerini 17. dakikada Weghorst, 34. dakikada N'kodou, 50. dakikada Muleka ve 90. dakikada Rosier kaydetti.

Fatih Karagümrük'ün golü ise 53. dakikada Galatasaray'dan transfer edilen Mbaye Diagne'den geldi.

WEGHORST 3 ATTI 1 SAYILDI
Beşiktaş taraftarları, maç öncesinde yeni transfer Wout Weghorst'tan gol açılışını yapmasını bekliyordu. Siyah beyazlı taraftarlar tribünlerde 'Weghorst on fire' (Weghorst yanıyor) yazılı pankart açtılar.

Taraftarın isteğini emir kabul eden Wout Weghorst, karşılaşmanın 17. dakikasında golünü kaydetti. Bu gol, Hollandalı yıldızın Süper Lig'deki ilk golü oldu. Daha önceki iki maçta da asist yapan yıldız futbolcu, golle tanışmış oldu. Weghorst, 22 ve 64. dakikalarda da topu ağlarla buluşturdu ancak iki gol de ofsayta takıldı. Yıldız oyuncu, sekizinci dakikada ise direğe takıldı.

MULEKA VE DIAGNE'DEN İLK GOLLER
Beşiktaş'ın yeni transferi Jackson Muleka ve Fatih Karagümrük'ün yeni transferi Mbaye Diagne de gollerini atarak kulüpleriyle ilk gollerini bulmuş oldular.

CANER SALİH'E DUR DEDİ
Beşiktaş'ın etkili geldiği hücumda Salih Uçan şutunu gönderdi ancak Caner Erkin topu kale çizgisinden çıkardı. Siyah beyazlılar pozisyonda penaltı beklerken, maçın hakemi Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi.

GENÇLER SAHNEDE
Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, sakatlıkları bulunan Josef ve Atiba'nın yerine orta sahada Berkay ile oyuna başladı. Fransız teknik adam, ikinci yarının başında ise sarı kartı bulunan Berkay'ın yerine Kartal'ı oyuna sürdü.

PIRLO PUANLA TANIŞAMADI
Beşiktaş, bu sonuçla puanını 7'ye yükseltirken, Fatih Karagümrük 0 puanda kaldı. Geride bıraktığımız haftayı bay geçen Andrea Pirlo'nun öğrencileri, ilk haftada Alanyaspor'a mağlup olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN