Chelsea'ye Leeds United kabusu! 3 farklı mağlup oldular

İngiltere Premier Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Chelsea ile Leeds United karşı karşıya geldi. Geçen sezon küme düşme mücadelesi veren Leeds United, ilk yarısını 2-0 önde kapadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde ikinci sıraya yükseldi. İşte nefes kesen mücadeleden öne çıkan detaylar...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2022, 18:24 Güncelleme 21 Ağustos 2022, 18:27
Chelsea’ye Leeds United kabusu! 3 farklı mağlup oldular

İÇİNDEKİLER

Premier Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Chelsea, Leeds United'a konuk oldu. Ev sahibi Leeds United, sahadan 3-0 galip ayrılarak Tuchel'in öğrencilerine şok yaşattı.

Leeds United'a galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Aaronson, 37. dakikada Rodrigo ve 69. dakikada Harrison kaydetti.

KOULIBALY KIZARDI
Karşılaşmanın dokuzuncu dakikasında ilk sarı kartını gören Chelsea'nin yeni transferi Koulibaly, maçta dakikalar 84'ü gösterirken ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Geçtiğimiz sezon küme düşme mücadelesi veren ve ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa ile yollarını ayıran Leeds United, bu sonuçla birlikte puanını 7'ye yükseltti ve maç fazlasıyla Premier Lig'in ikinci sırasına oturdu. Chelsea ise 4 puanda kalarak ligin 12. sırasında kendine yer buldu.

RODRIGO ALEV ALDI
Bu sezon Leeds United forması ile 3 Premier Lig maçına çıkan yıldız futbolcu Rodrigo, 3 karşılaşmaya çıkarken 4 gol ve 1 asist ile oynadı. Hücumcu futbolcu, geçtiğimiz sezon 31 karşılaşmaya çıkarken, 6 gol ve 1 asist ile oynamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN