Son dakika: Trabzonspor Antalya'da mağlup! 5 gol yediler

Son dakika haberi... Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Antalyaspor, Trabzonspor'u ağırladı. Akdeniz temsilcisi, sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2022, 20:38 Güncelleme 20 Ağustos 2022, 23:59
Son dakika: Trabzonspor Antalya’da mağlup! 5 gol yediler

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Antalyaspor'a konuk oldu.

Akdeniz temsilcisi, sahadan 5-2 galip ayrıldı. Trabzonspor'un golleri Enis Bardhi'den gelirken, Antalyaspor'un gollerini Fernando, Wright (2) ve Gökdeniz (2) kaydetti.

ÖNCE SAYGI DURUŞU
Mücadeleye başlamadan önce Mardin ve Gaziantep'te yaşanan olaylar sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için saygı duruşu gerçekleştirildi.

Bordo mavili ekip, mücadelenin ilk yarısında rakibinin etkili oyununa engel olamadı ve sahadan 2-1 geride ayrıldı. Abdullah Avcı, karşılaşmanın 42. dakikasında Bakasetas ve Doğucan'ı oyundan alırken, Abdülkadir Ömür ve Enis Bardhi'yi oyuna aldı.

BARDHI PUANI ÇOK İSTEDİ
Oyuna girdikten 8 dakika sonra kaleye ilk şutunu çeken Bardhi, isabetli ilk şutunda golü bulmuş oldu. Karşılaşmanın 73. dakikasında tekrar sahneye çıkan Bardhi, skora dengeyi getirse de Fırtına üç puanı alamadı. Trabzonspor'un ses getiren transferlerinden Marc Bartra ise oyunun ikinci yarısında Vitor Hugo'nun yerine oyuna dahil oldu. Yıldız futbolcu güvenilir bir görüntü çizerken, 60. dakikada ceza sahası dışından çektiği şut üst direkten oyun alanına geri döndü.

Antalyaspor'a konuk olduğu son altı lig maçında tek yenilgisini geçen sezon alan Trabzonspor, Kasım 2012'den bu yana rakibine iki maç üst üste mağlup olmuyordu. Bu sonuçla birlikte bu istatistik de yıkılmış oldu.

GÖKDENİZ'DEN İKİ GOL
Antalyaspor'da oyuna 79. dakikada oyuna giren Gökdeniz, 81 ve 90+6. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getirdi.

Antalyaspor, Süper Lig'de çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken, Trabzonspor da 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etmiş oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN