Beşiktaş'ın orta sahası gençleşecek! Kerem Atakan'da işlem tamam

Atiba Hutchinson ve Josef de Souza'yı sakatlığa kurban veren ve orta sahaya transfer yapmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Sivasspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Kerem Atakan Kesgin ile anlaşma sağladı. Siyah beyazlılar, kısa süre içerisinde imzaları atmayı planlıyor. İşte transferin detayları...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2022, 17:25 Güncelleme 19 Ağustos 2022, 17:46
Beşiktaş’ın orta sahası gençleşecek! Kerem Atakan’da işlem tamam

İÇİNDEKİLER

Atiba ve Josef de Souza'dan sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Beşiktaş, orta sahaya bir transfer yapmak istiyor.

Genç ve yetenekli bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlıların transfer listesindeki en önemli isim ise Sivasspor forması giyen Kerem Atakan Kesgin olarak öne çıkıyor. beIN SPORTS'ta yer alan habere göre Kartal, oyuncunun transferi için prensip anlaşmasına vardı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

İddiaya göre Beşiktaş, bu transfer için oyuncunun kulübü Sivasspor'a 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.

2020 senesinde bedelsiz olarak Sivasspor'a katılan Kerem Atakan, geçen sezon 27 karşılaşmada kırmızı beyazlı formayı üstüne geçirirken, 3 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı. Bucaspor altyapısından yetişen Kerem Atakan, Göztepe'ye transfer olmuş, oradan Sivasspor'a geçmişti.

YILDIZINI GEÇEN SEZON PARLATTI

21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 10 numarada ve orta sahanın sağında da oynayabiliyor. Yeni başlayan Süper Lig'in ilk 2 haftasında da forma şansı bulan Kesgin, toplamda 157 dakika sahada kalırken gol veya asist katkısı veremedi.

Milli Takım'ın alt yaş kategorilerinde de kendisine yer bulan Kerem Atakan, farklı kategorilerde toplamda 44 maça çıkarken, 4 gol katkısı verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN