Son dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Dzyuba Süper Lig'de

Son dakika haberi... Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Rus futbolcu Artem Dzyuba ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Kulübü Zenit ile sözleşmesi biten ve kulüpten ayrılan Dzyuba, kariyerinde ilk kez Rusya dışında bir ülke kulübünün formasını giyecek. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2022, 20:12 Güncelleme 18 Ağustos 2022, 20:15
Son dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Dzyuba Süper Lig’de

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, forvet hattına flaş bir isim takviye etti.

Hücum hattında Mario Balotelli, Britt Assambalonga gibi isimleri bulunduran Adana temsilcisi, ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Rus forvet Artem Dzyuba ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli oyuncu Artem Dzyuba ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Dzyuba!" ifadelerine yer verildi.

Kariyeri boyunca sadece Rus kulüplerinde forma giyen Dzyuba, Spartak Moskova, Rostov, Zenit gibi ülkesinin dev kulüplerinin formalarını terletmişti.

Zenit ile sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrılan 33 yaşındaki golcü futbolcu, Rusya Milli Takımı ile çıktığı 55 karşılaşmada 30 gole imzasını attı. Dzyuba, 2018 ve 2020 yıllarında Rusya'da yılın futbolcusu seçilirken, 2019/20 ve 2020/21 yıllarında gol kralı ünvanını da almıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN