Son dakika: Galatasaray'dan travmatik mağlubiyet! Giresunspor tek golle kazandı

Son dakika haberi... Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan maç, 1-0 Giresunspor üstünlüğü ile tamamlandı. Sarı kırmızılıların yeni transferleri Torreira ve Mertens de oyuna dahil oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2022, 20:23 Güncelleme 13 Ağustos 2022, 23:55
Son dakika: Galatasaray’dan travmatik mağlubiyet! Giresunspor tek golle kazandı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Giresunspor'un golünü 77. dakikada yeni transfer Borja Sainz kaydetti.

Günler öncesinden karşılaşmanın tüm biletlerini tüketen sarı kırmızılı taraftarlar, tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Kapalı gişe oynanan karşılaşmada, taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

CİMBOM DİREĞE TAKILDI
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Sergio Oliveira, karşılaşmanın 4. dakikasında takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına geçti. Etkili bir vuruş çıkaran Portekizli'nin şutu Giresunspor kalesinin üst direğinden döndü.

ERMAN TOROĞLU GALATASARAY'IN YILDIZINI ELEŞTİRDİ

GOMIS 700. KARŞILAŞMASINDA
Aslan'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, ikinci yarının başında Emre Akbaba'nın yerine oyuna dahil oldu. Gomis, böylece kariyerindeki 700. karşılaşmaya çıkmış oldu.

YENİ TRANSFERLER OYUNDA
Galatasaray'ın ses getiren transferleri Lucas Torreira ile Dries Mertens karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Uruguaylı yıldız Torreira 59. dakikada Sergio Oliveira'nın yerine oyuna dahil olurken, Dries Mertens karşılaşmaya 78. dakikada Yunus Akgün'ün yerine dahil oldu. Kazımcan Karataş da Mertens ile birlikte oyuna dahil oldu.

HAKEM SAKATLANDI
Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'ın sakatlığı nedeniyle oyun 71. dakikada bir süre durdu. Yapılan müdahalenin ardından karşılaşmaya devam edildi.

Karşılaşmayı üç puan alarak tamamlayan Giresunspor, maç fazlası ile ligde altıncı sıraya yükselirken, Galatasaray üç puanda kaldı ve ligin yedinci sırasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN