Fenerbahçe Slovacko'yla berabere kalsa da turladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında Slovacko'ya konuk oldu. Serdar Dursun'un gol attığı maçta temsilcimiz sahada 1-1 beraberlikle ayrıldı ve turladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2022, 18:45 Güncelleme 11 Ağustos 2022, 23:44
Fenerbahçe Slovacko’yla berabere kalsa da turladı

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, Slovacko ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Sarı lacivertli temsilcimizin golü 56. dakikada Serdar Dursun'un ayağından gelirken, ev sahibi ekip Slovacko'nun golü 58. dakikada Sasinka'dan geldi.

Temsilcimiz baştan sona üstün götürdüğü maçı beraberlikle tamamlarken, sarı lacivertlilerin teknik patronu Jorge Jesus Lemos'u ilk 11'de başlattı.

ARDA 11'DE
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 10 numaralı formayı teslim ettiği Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

RAKİP AVUSTURYA'DAN
Kanarya, bu sonuç ile birlikte Avrupa Ligi play-off turuna yükseldi. Fenerbahçe, bu turda Avusturya temsilcisi Austria Wien ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, play-off turunda Austria Wien'i de elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Temsilcimiz, Austria Wien'e elenmesi halinde ise yoluna UEFA Konferans Ligi gruplarından devam edecek.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Austria Wien ile 18 Ağustos tarihinde karşılaşacak. Mücadelenin rövanşı ise 25 Ağustos'ta olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN