Sola son aday Ezgjan Alioski! Makedon sol bekin temsilcileri İstanbul'a geldi

Sol bek transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’ye sürpriz bir teklif geldi. Makedon oyuncu Ezgjan Alioski’nin temsilcileri İstanbul’a geldi... Alioski F.Bahçe’nin kararını bekliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2022 Güncelleme 30 Temmuz 2022, 06:59
Sola son aday Ezgjan Alioski! Makedon sol bekin temsilcileri İstanbul’a geldi

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna sol bek takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme sürpriz bir isim geldi. Makedon sol bek Ezgjan Alioski Fenerbahçe'ye teklif edildi. 30 yaşındaki sol bekin temsilcilerinin dün İstanbul'a geldiği ve Sarı-Lacivertli kurmaylarla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi teklifi değerlendirmeye alırken Alioski'nin temsilcileri de gelecek yanıtı beklemeye başladı. Makedon oyuncu daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile sözleşmesi bulunan Makedon futbolcu, takımının küme düşmesinin ardından takım arayışları içerisine girmişti. 30 yaşında ve 1.71 boyunda olan Alioski sol bek dışında orta sahanın solunda da görev yapabiliyor. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan Alioski 56 kez giydiği Kuzey Makedonya Milli Takım forması ile 12 kez fileleri sarsmayı başardı.



4 YIL LEEDS'DE FORMA GİYDİ
Savunma oyuncusu olmasına karşın hücuma verdiği katkı ile tanınan Alioski'nin orjini orta sahaydı. Sonradan sol bek mevkisine evrildi. Alioski, Al Ahli'den önce 4 yıl Leeds United takımında forma giymişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN