Abdullah Avcı ve Rıza Çalımbay ortak basın toplantısında konuştu

Avcı, “Yeni bir hikaye yazmak için daha fazla ç-a lışıp organize olmak gerekiyor. Süper Kupa’yı kazanarak lige yüksek enerji ile başlamak istiyoruz” dedi. Çalımbay, “Bu kupaları oynamak çok önemli . Kazanmak için elemizden geleni yapacağız. Güzel bir şekilde lige başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2022 Güncelleme 30 Temmuz 2022, 06:59
Abdullah Avcı ve Rıza Çalımbay ortak basın toplantısında konuştu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bütün şehir çok güzel duygular yaşadık. Özellikle taraftarlarımız ile birlikte tarihte anılarda kalacak güzel hikayeler yazıldı. Dün dünde kaldı. Yarış devam ediyor. Yeni bir hikaye yazmak için daha fazla çalışıp organize olmak gerekiyor. Belki bir belki iki transfer yapacağız. Süper Kupa'yı kazanarak lige yüksek enerji ile başlamak istiyoruz" diye konuştu.



TARAFTARLAR FUTBOLA DOYACAK
Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, "Bu kupaları oynamak çok önemli. Kazanmak için elemizden geleni yapacağız. Güzel bir şekilde lige başlamak istiyoruz. Taraftarlara zevkli bir maç izletmek istiyoruz. Karşımızdaki takım da çok iyi bir takım, ligin şampiyonu. Tek sıkıntımız transferlerimiz yetişmedi" dedi.



SÜPER KUPA'YI İSTİYORUZ

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, "Son şampiyon olarak buraya geldik. Güzel bir maç bekliyoruz. İnşallah kupayı müzemize taşırız" dedi.



AKLIMIZ HEP SÜPER KUPA'DAYDI
Sivasspor kaptanı Hakan Arslan, "Lige hazırlandık ama aklımızın bir kenarında da hep Süper Kupa finali vardı. Heyecanlı bir şekilde maçın başlamasını bekliyoruz" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN