Midtsjö ile anlaşan Galatasaray yönetimi Normann’ın transferi için de düğmeye bastı

Sarı-Kırmızılılar savaş nedeniyle Rusya’da oynamak istemeyen Mathias Normann’ı gündemine aldı. Yönetim, 26 yaşındaki ön liberoyu kiralık olarak kadrosuna katmak için atağa kalktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2022 Güncelleme 27 Temmuz 2022, 06:59
Midtsjö ile anlaşan Galatasaray yönetimi Normann’ın transferi için de düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Cimbom transferde çok hareketli saatler yaşıyor... AZ Alkmaar formasını giyen Frederik Midtsjö ile anlaşmaya varan ve yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirmek için teknik direktör Okan Buruk'un onayını bekleyen Sarı-Kırmızılılar'dan bir flaş hamle daha geldi. Yönetim, bir başka Norveçli yıldız Mathias Normann için de düğmeye bastı. Bonservisi Rostov'da bulunan yıldız futolcu 6 numara pozisyonunda görev yapıyor.



SÖZLEŞMEYİ DONDURDU
Rusya'daki savaş nedeniyle ülkeden ayrılma kararı alan ve sözleşmesini 1 yıl donduran Mathias Normann'ın satın alma opsiyonuyla kiralanması için görüşmelerin başladığı öğrenildi. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Norveçli yıldız geçtiğimiz sezon devre arasında Norwich City'ye kiralanmıştı. Premier Lig'de 23 maçta forma giyen ve takımına 1 gol, 2 asistlik katkı yapan Normann'ın menajeriyle de temasa geçildiği belirlendi. Ülkesinde Bodo Glimt altyapısında futbola başlayan yıldız futbolcu 2017 yılında Brighton'a transfer oldu.



3 YILDIR RUSYA'DA
2019 yılında 1.7 milyon Euro karşılığında Rostov'un yolunu tutan Mathias Normann, Rus Ligi'nde 52 maçta 2 gol atıp 7 asist yaptı. 12 kez Norveç Milli Takımı'nın formasını terleten başarılı oyuncunun Rostov'la 2024'e kadar sözleşmesi var.



SOSYAL MEDYADAN MESAJ VERİYOR
Galatasaray'ın gündeminde yer alan Mathias Normann, sosyal medya üzerinden Sarı- Kırmızılı takımla ilgili hakkında çıkan transfer haberlerini beğeniyor. Norveçli yıldızın bu şekilde transfer mesajı verdiği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN