Fenerbahçe’nin hocası Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı öncesi konuştu: Umarım kazanan yine ben olurum

Fenerbahçe’nin hocası Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı öncesi konuştu. Geçen sezon Benfica’nın başında Lucesu’nun ekibi Kiev’e Şampiyonlar Ligi’nde üstünlük kuran Jesus, “Rakibimizi çok iyi tanıyorum. Lucescu’ya karşı umarım kazanan yine ben olurum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2022 Güncelleme 20 Temmuz 2022, 06:57
Fenerbahçe’nin hocası Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı öncesi konuştu: Umarım kazanan yine ben olurum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Jesus şunları kaydetti: Bize Şampiyonlar Ligi'nde çok tecrübeli bir takım çıktı. Dinamo Kiev'i iyi tanıyorum. Geçen sene onlara karşı oynadım..."

KALİTELERİNE CEVAP VERMELİYİZ...
"Zor olacak ama dersimize iyi çalıştık. Kiev'in kalitesine en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. Yaklaşık 4-5 haftadır takımla birlikte çalışıyoruz. Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz. Pozitif düşünceye sahip, kaliteli bir takım yaratmak istiyoruz."

DİNAMO KİEV'İ ÇOK İYİ TANIYORUZ
Geçen sezon Benfica ile Dinamo Kiev'e karşı oynadığımız maçta yaptığımız her şeyi hatırlıyorum. Tüm planlarımızı hala tutuyoruz. Lucescu da çok kaliteli bir hoca. Ancak kazanan bu kez de yine umarım ben olurum"

KİM'İN DURUMU SÜRPRİZ...


"Kim Min-Jae transferi benim için sürpriz oldu. Sözleşmesindeki çıkış bedeli ödendiği için Fenerbahçe'nin bu durumda yapabileceği bir şey yok. Bizim için ağır bir darbe olduğunu söyleyebilirim ancak elimizde gayet kaliteli oyuncular var