Fenerbahçe'nin istediği Edinson Cavani'ye Villarreal talip oldu!

Transferde önceliği golcü oyuncuya veren Fenerbahçe için İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin Edinson Cavani'ye imza attırmak istediği belirtilirken, Villarreal'in de oyuncuya talip olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2022, 14:32 Güncelleme 19 Temmuz 2022, 17:01
Fenerbahçe’nin istediği Edinson Cavani’ye Villarreal talip oldu!

İÇİNDEKİLER

Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de birçok isim masaya yatırılıyor.

FLAŞ İDDİA

Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer harekatını sürdüren Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

CAVANI'DE RAKİP VILLARREAL

İspanya'nın tirajlı gazetelerinden Marca'da yer alan habere göre, Edinson Cavani Fenerbahçe'ye yakın ancak devreye Villarreal de girdi.

EMERY İSTİYOR

Paris Saint Germain'i çalıştırdığı dönemde Cavani ile birlikte çalışan Unai Emery, Uruguaylı futbolcuyu Villarreal'e transfer etmek istiyor.

Haberde oyuncunun Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu belirtilirken, İspanyol ekibinin oyuncu için tüm çabasını sarf edeceği belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR FAKTÖRÜ ETKİLİ

Oyuncunun en golcü dönemini yaşatan Emery'nin takımın başında olması dolayısıyla Villarreal'in elinin güçlendiği de belirtildi.

5 KEZ GOL KRALI OLDU

Temmuz ayının başında Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren Cavani'nin bonservis ücreti bulunmuyor. Yıldız futbolcu, geride bıraktığımız sezon Premier Lig'de kırmızı forma ile çıktığı 15 maçta 2 gol kaydetmişti. Cavani, geçmişte Napoli, PSG ve Uruguay formaları ile toplamda 5 kez gol krallığı sevinci yaşamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN