Suudi Arabistan'dan Cristiano Ronaldo'ya inanılmaz teklif! Kafası karıştı...

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan Ligi'nden bir kulübün Ronaldo için 300 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022, 09:32 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 09:48
Suudi Arabistan’dan Cristiano Ronaldo’ya inanılmaz teklif! Kafası karıştı...

İÇİNDEKİLER

Manchester United'daki geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo için flaş bir iddia ortaya atıldı.

CNN'in Portekiz kanalında yer alan habere göre, süper yıldız için Suudi Arabistan'dan bir kulüp inanılmaz bir teklif yaptı.

İNANILMAZ TEKLİF

İddiaya göre, Suudi Arabistan kulübü oyuncu için Manchester United'a 30 milyon Euro önerirken, oyuncuya yıllık 125 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme ve Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'e 20 milyon Euro teklif etti.

KAFASI KARIŞTI

Arap kulübü teklife cevap beklerken, Cristiano Ronaldo'nun kafasının karıştığı belirtiliyor.

YUVAYA DÖNMÜŞTÜ

Sporting Lisbon altyapısında gösterdiği performansla Manchester United'a transfer olan Ronaldo, sonrasında Real Madrid'e transfer olmuştu. Real Madrid'de geçirdiği 10 sezonun ardından Juventus'a geçen yıldız futbolcu, sonrasında ise tekrar Manchester United'a dönmüştü.

MERAK EDİLİYOR

Manchester United'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almayacak olması dolayısıyla kulüpten ayrılma ihtimalini düşündüğü bilinen futbolcunun nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

İsmi Bayern Münih, Chelsea ve Real Madrid ile anılan futbolcu, Premier Lig'de çıktığı 30 maçta 18 gol ve 3 asist yapma başarısı göstermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN