Burak Yılmaz yeni forması giydi! İşte ilk sözleri...

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan ve Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile iki yıl futbolcu, 3 yıl da antrenör olarak sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, yeni formasıyla ilk sözlerini açıkladı. Yıldız futbolcu, kazanma alışkanlığına sahip olduğunu vurguladı...

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2022, 17:06 Güncelleme 14 Temmuz 2022, 17:08
Burak Yılmaz yeni forması giydi! İşte ilk sözleri...

İÇİNDEKİLER

Lille ile yollarını ayıran ve Fortuna Sittard ile anlaşma sağlayan Burak Yılmaz, Hollanda ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, "Burada olmanın ana nedeni gol atmak olacak. Yıllar içinde kazanma alışkanlığım oluştu. Şampiyonluklara alışkınım. Lille'e gittiğimde kimse başarılı olacağımı düşünmemişti ancak PSG'nin önünde şampiyon olduk. Bir yerde limitimiz olduğunun farkındayım ama ayaklarımızı yerden kesmeden planlarımız üzerine çalışacağız." ifadelerini kullandı.

50'YE YAKIN MAÇ

Çıktığı maç sayısının yüksekliğinden bahseden Yılmaz, "Geçtiğimiz sezon Milli Takım ve Avrupa maçları derken elliye yakın maça çıktım. Antrenmanlara başlamaya hazırım. Buradaki takım arkadaşlarımın bu kadar iyi olduğunu görmek beni mutlu etti. Artık sıcak bir ailenin üyesiyim." diye konuştu.

Geride bıraktığımız sezonda Lille forması ile 40 maça çıkan futbolcu, 7 gol ve 5 asist ile oynamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN