İşte Joao Pedro gerçekleri! Fenerbahçe teklif yaptı mı?

Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Joao Pedro ile ilgili gerçeklere takvim.com.tr ulaştı. Sarı lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'ın da gündeminde bulunduğu belirtilen oyuncunun transferdeki durumu ne? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2022, 14:48 Güncelleme 13 Temmuz 2022, 21:23
İşte Joao Pedro gerçekleri! Fenerbahçe teklif yaptı mı?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transferdeki en büyük gözdelerinden biri olan Joao Pedro'nun Fenerbahçe ile anlaştığına yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü.
İtalya'nın önde gelen iki gazetecisi Di Marzio ve Fabrizio Romano, Fenerbahçe ile Cagliari'nin 6.5 milyon Euro karşılığında anlaştığını, Brezilyalı yıldıza da yılda 2.5 milyon Euro ödeneceğini duyurdu.

takvim.com.tr GERÇEKLERE ULAŞTI
Herkes bu haberler karşısında şaşkına dönerken, en doğru bilgiye yine takvim.com.tr ulaştı.

İŞTE GERÇEKLER
Alınan bilgilere göre şu anda Fenerbahçe'nin Joao Pedro ile ilgili bir girişimi bulunmuyor.

MENAJER OYUNLARI
Ortaya çıkan transfer iddialarının yıldız futbolcunun menajeri Marco Piccioli kaynaklı olduğu ifade ediliyor. Bilindiği gibi Galatasaray, yaklaşık hafta önce Cagliari ile 4.5 milyon Euro'ya el sıkışmış ve tam transferi bitirecekken menajer engeliyle karşılaşmıştı.


Menajer Marco Piccioli'nin astronomik talepleri sonrasında çok sinirlenen Galatasaray yönetimi masadan kalmkıştı. Piccioli'nin sarı-kırmızılıları köşeye sıkıştırmak ve istediği komisyonu alabilmek için Fenerbahçe iddiasının ortaya çıkmasını sağladığı belirtiliyor.

YÖNETİCİLER DE SÖYLEDİ
Fenerbahçeli yöneticiler de şu anda Joao Pedro ile ilgilenmediklerini belirtiyor.

MAKUL SEVİYEYE İNMESİ BEKLENİYOR
Galatasaray, Brezilyalı yıldızın transferinde sabırlı bekleyişini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, menajer Marco Piccioli'nin istediği rakam makul bir seviyeye inmedikçe imzaları atmayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN