Arda Güler yıldızlaştı! Fenerbahçe hazırlık maçında Hull City’yi yıktı

Sarı-Lacivertliler, Hull City karşısında 87’de Arda Güler ve 89’da Serdar Dursun’un golleriyle galip geldi. Genç Arda sahada kaldığı süre içinde izleyenleri büyüledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2022 Güncelleme 11 Temmuz 2022, 06:59
Arda Güler yıldızlaştı! Fenerbahçe hazırlık maçında Hull City’yi yıktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere Championship ekibi Hull City ile yaptığı karşılaşmayı 2-0 kazandı. Maça sarı-lacivertliler; Altay Bayındır, Szalai, Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Osayi-Samuel, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Lincoln, Rossi ve Valencia ilk 11'iyle çıktı. Karşılaşmada ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının başında Lincoln ve Crespo'nun yerine Bruma ile Zajc'ı oyuna alan sarı-lacivertli ekip, maçın 61. dakikasında da Ferdi-Arda Güler, İrfan Can-Serdar Aziz, Valencia-Mergim Berisha, Rossi-Serdar Dursun değişikliği yaptı.



ARDA FRİKİKTEN AĞLARI SARSTI
Fenerbahçe, 87. dakikada ceza alanı önünde serbest vuruş kazandı. Sarı-lacivertli takımın 17 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 89. dakikada Arda Güler'in soldan ortasında ceza alanı içinde Berisha'dan seken topla buluşan Serdar Dursun, meşin yuvarlağı kafayla filelerle buluşturdu: 2-0. Fenerbahçe karşılaşmayı 2-0 kazandı. Arda Güler ortaya koyduğu futbolla tam not aldı. Hull City'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Ozan Tufan, İngiliz ekibi formasıyla ilk maçını eski takımına karşı oynadı. Ozan'ın yanı sıra Hull City'de daha önce Fenerbahçe forması giyen Allahyar Sayyedmanesh de dün Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de görev yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN