Galatasaray'da Oliveira bitti! Sırada Carvalho ve Umut var...

Okan Buruk'un isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da öncelik orta saha transferi... Porto'dan Sergio Oliveira ile anlaşmaya vardığı iddia edilen sarı kırmızılıların bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin de uzun süredir peşinde olduğu William Carvalho, Galatasaray ile anlaşmak üzere...

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022, 11:39 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 11:46
Galatasaray’da Oliveira bitti! Sırada Carvalho ve Umut var...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son 24 saat içerisinde transferde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Gelecek sezon şampiyonluk olmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılı yönetim yıldız oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Transfer için Avrupa turuna çıkan Başkanvekili Erden Timur bir yıldızın transferini bitirdi, diğeri de sırada...

ANLAŞMA TAMAM

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Roma'da geçiren 30 yaşındaki Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Erden Timur, 4 saatlik pazarlıklar sonrasında yıldız orta saha oyuncusu ve kulübü ile anlaşma sağladı.

ANLAŞMA 3 MİLYON EURO

Cimbom, Roma'da kiralık oynayan ve bonservisi Portekiz devinde bulunan Sergio Oliveira ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Portekizli orta saha oyuncusu için kulübü Porto'ya 3 milyon Euro bonservis ödenecek.

CARVALHO DA TAMAM

Galatasaray'ın bir başka Portekizli yıldız William Carvalho transferinde ise sona yaklaştığı iddia edildi. Galatasaray, ön liberoda oynayan Carvalho ile anlaşma sağladı. Real Betis ve Galatasaray arasındaki pazarlıklar son aşamaya geldi.

CENK ERGÜN SEVILLA'YA GİDECEK
Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Carvalho'nun kulübü Real Betis ile görüşmek ve oyuncunun kulübüyle anlaşmak için kısa süre içinde Sevilla'ya gitmesi bekleniyor.

SIRADA UMUT VAR

Sarı-kırmızılıların Oliveira ve Carvalho sonrası golcü oyuncu Umut Bozok'a imza attırması bekleniyor. Daha önce Trabzonspor ile pazarlık masasına oturan ancak Galatasaray'da oynamak istediğini her fırsatta dile getiren tecrübeli golcünün transferi de bitmek üzere…

Milano'da bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un bugün Umut Bozok ve Lorient kulübü ile transferi bitirmek için görüşmeler yapacağı belirtildi. Bu görüşmede iki taraf da el sıkışırsa Umut Bozok Galatasaray forması giyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN