Özel Haber | Galatasaray'a sürpriz isim!

Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı'yı transfer eden Galatasaray, Okan Buruk dönemindeki üçüncü transferini orta sahaya yapmak istiyor. William Carvalho, Arturo Vidal derken, Portekiz basınından sürpriz bir isim ortaya atıldı. Son olarak Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen ve bonservisi Braga'da olan Novais, iddiaya göre Galatasaray'ın gündeminde bulunuyor... Peki transferin detayları neler? Cevabı haberimizde...

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2022, 12:23 Güncelleme 04 Temmuz 2022, 12:52
Özel Haber | Galatasaray’a sürpriz isim!

İÇİNDEKİLER

Transferde harekete geçmesi beklenen Galatasaray için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Savunmaya, orta sahaya ve forvete takviye yapması beklenen sarı-kırmızılılar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

TANIDIK İSİM GÜNDEMDE

Sarı-kırmızılıların geçen sezon Aytemiz Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Joao Novais ile ilgilendiği iddia edildi. Portekiz medyasından JN'ye göre Cimbom, yıldız oyuncu için transfer girişiminde bulundu.

Galatasaray'ın ilgilendiği Novais 6, 8 ve 10 numarada oynayabiliyor. Sarı-kırmızılılarda orta transferi için daha önce William Carvalho, Idrissa Gueye, Chiquinho gibi yıldızların ismi geçiyor. Galatasaray yönetiminin kısa süre içinde orta sahaya transfer yapması bekleniyor.

BRAGA GÖNDERMEK İSTİYOR

2018 yılından beri Braga'da forma giyen 28 yaşındaki Novais'in güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Braga'nın bu yüzden yıldız oyuncuyu elden çıkarmak istediği belirtildi.

Geride kalan sezonda Alanyaspor ile 29 lig maçına çıkan Novais, 3 gol atarken 8 de asiste imza attı. Tecrübeli oyuncu geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettirmeyi başardı.

Porto altyapısından yetişen başarılı futbolcu, kariyerinde 304 karşılaşmada forma giyerken 27 gol attı ve 26 da asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN