Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezonu tamamlayan Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu. Yıldız futbolcu, Belçika ekiplerinden Club Brugge ile anlaşma sağladı. Kanadalı futbolcunun transferi resmi siteden duyuruldu. Peki Cyle Larin'in yeni sözleşmesi kaç yıllık? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2022, 15:50 Güncelleme 04 Temmuz 2022, 17:34
Beşiktaş’tan ayrılan Cyle Larin’in yeni takımı belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren ve Siyah-Beyazlılar'la yeni sözleşmeye imza atmayan Kanadalı yıldızın yeni adresi belli oldu. 4 yıl önce Kara Kartal'a imza atan ve oynadığı futbolla derin izler bırakan Kanadalı yıldız yeni sezonda Belçika Ligi'nde boy gösterecek.

Kartal'ın Orlando'dan transfer ettiği Cyle Larin yeni sezonda Belçika Ligi'nin güçlü ekiplerinden Clube Brugge'da forma giyecek. Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 2020-2021 sezonunda Aboubakar ile iyi bir uyum yakalayan ve şampiyonlukta başrol oynayan yıldız futbolcunun Süper Lig serüveni son bulmuş oldu.

O sezon sol kanatta oynamasına karşın 19 gol atan Cyle Larin, geçen sezon ligde 7 kez fileleri sarsmayı başardı. Kanadalı yıldız, sözleşme yenilemek için Beşiktaş'ın önerdiği 1.7 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyip 2.5 milyon Euro'da diretmişti.

Bunun üzerine Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı 27 yaşındaki oyuncunun ismi Süper Lig devleri, Olympiakos ve Nottingham Forest ile anılsa da tercihi Belçika oldu.

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da Larin'in Club Brugge ile anlaştığını duyurdu. Tecrübeli oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Belçika ekibini tercih ettiğini ve anlaşmanın 3 yıllık olacağını belirtti.

Beşiktaş'ta sözleşmesi biten oyunculardan başka bir takımla anlaşan ilk oyuncu Cyle Larin oldu. Bilindiği gibi Kartal Larin dışında, Güven Yalçın, Alex Teixeira, Domagoj Vida ve Adem Ljajic gibi isimlerle yollarını ayırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN