Sözleşmesi fesih edilen Torrent'ten, Galatasaray'a ağır fatura: 1 günlüğü 405 bin lira

Torrent’in avukatı, G.Saray ile yaptığı görüşmede indirime gitmedi. Yönetim ise bunun üzerine İspanyol hocanın sözleşmesini feshetti. Geçen sezon için 1.4 milyon Euro ödenecek olan Torrent’e fesih için de 2.1 milyon Euro ödeme yapılacak. 158 gün görevde kalan Torrent’in günlüğü 405 bin liraya gelecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2022 Güncelleme 22 Haziran 2022, 06:57
Sözleşmesi fesih edilen Torrent’ten, Galatasaray’a ağır fatura: 1 günlüğü 405 bin lira

İÇİNDEKİLER

G.Saray'da Domenec Torrent dönemi resmen sona erdi. Yönetim dün İspanyol hocanın avukatı ile bir araya geldi. Torrent'in avukatı alacaklarında indirime gitmeyince sözleşmesi tek taraflı feshedildi.



3.5 MİLYON EURO KAZANACAK
Gelecek sezon için ekibiyle 2.1 milyon Euro hak edişi olan İspanyol hocaya bu rakamın tamamı ödenecek. Torrent'in alacağı rakam geçen sezonki ücreti ile toplamda 3.5 milyon Euro olacak.



MALİYETİ DUDAK UÇUKLATTI...
G.Saray'da toplam 158 gün görevde kalan ve ekibiyle birilkte 3.5 milyon Euro ödenecek olan Torrent'in günlüğü 405 bin liraya gelecek. Başarısızlıkla tamamlanan Torrent dönemi kulübe ağır bir fatura çıkarmış olacak.



SENSİBİLE'NİN GÜNLÜĞÜ 100 BİN LİRA
Torrent'in dışında önceki gün görevine son verilen Sportif Direktör Sensibile'ye da 5 ay için 650 bin Euro (12 milyon TL) ödenecek. İtalyan Sportif direktörün günlüğü de 100 bin lirayı bulacak. İki isim için kasadan servet çıkacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN